Friday, February 12, 2016

Drugi dan

3.Drugi dan - dan odluke

"Dan odluke" jer ako niste bili sigurni, pre registracije naloga, sad bi morali da odlucite da li igrate deff ili off.
Ako ste me poslusali i sve masti i zamke prodali, zajedno sa zlatnicima od nagrada, do kraja dana, ako niste nista trosili, trebalo bi da imate preko 50-ak zlatnika. 
Ako ste imali srece pa su se bar 2 sigurna igraca registrovala preko vaseg "ref-linka", mozete razmisliti da krenete sa off varijantom, u suprotnom nemojte da se mucite, jer to vise nece biti igra nego muka. Za off varijantu su potrebni zlatnici tokom citavog servera, ali definitivno najvise u startu, za sto brze razvijanje i stancanje vojske.
U slucaju da ste na speed serveru (pogotovu x3) drugog dana bi trebali da zavrsite zadatak sve na 5 i da krenete sa dizanjem rezidencija na sto vecem nivou. Ako ste na obicnom zadrzite se na razvijanju resursnih polja i podizanju glavne zgrade.
Podizanje glavne zgrade je podjednako bitno na svim serverima nezavisno od brzine, jer smanjuje vreme unapredjivanja resursnih polja i zgrada.
Saljite heroja u avanture i proveravajte dnevne nagrade, ako spazite neku praznu napustenu dolinu posaljite pljacku nece da skodi, ali PAZITE da ne gubite vojsku badava i nikako da dozvolite da vam heroj pogine.
Na obicnom serveru ovo je uglavnom dan samo za razvijanje resursnih polja, jer ste sa svim poljima negde oko treceg nivoa. Dizite zgrade jedino zbog onih dnevnih nagrada i onih zadataka od vodica, tri su dovoljne da se zavrse oni dnevni zadaci. Nebi bilo lose da te tri zgrade budu : glavna zgrada, skloniste i gradski zid.

0 comments:

Post a Comment