Friday, February 12, 2016

Pripreme za start

1.Pripreme za server

Pre pocetka servera, ugovoriti sa ekipom (ili bar sa nekoliko clanova), vreme ekipnog registrovanja.
U slucaju "solo" registracije najbolje bi bilo prvo posetiti neki forum tog servera ili FB grupu tog servera i pokusati da se ubacite u neku ekipu.

(Sav tekst u buduce ce se odnositi na "solere", ali se nadam da ce ovaj tutorijal procitati i neko od iskusnih igraca i ispraviti me gde sam pogresio ili eventualno dodati propusteno.)


Druga korisna stvar koju bi trebalo odraditi je nalazenje duala.

 "Oferi" obavezno najmanje jednog, ali netreba ni preterivati. Do 4 clana na off nalogu je ok i to tako da se prerasporede po satima, kako bi nalog bio, po mogucstvu, "pokriven" tokom celog dana.
Sto se tice "defera" situacija je malo laksa, ali opet bi bilo mnogo efikasnije ako bi imali makar jednog duala.


Siter

Siter je jos jedna od bitnih stavki. Ukoliko niste uspeli da nadjete duala nebi bilo lose da bar nadjete sitera ,bar jednog od moguca dva. Ovo nije neophodno da odradite pre pocetka igre, ali je najpozeljnije imati sitera dan pre isteka pocetnicke zastite.
Off igraci su najcesci siteri svima, jer su to najcesce iskusni igraci sa dualima i skoro preko celog dana su aktivni, koji sitaju oferske naloge da im pripomognu, a najcesce deferske naloge, radi sto boljeg razvoja tog deff naloga, sa kog mogu da uzimaju deff, u slucaju napada, pre nego krenu pojacanja posle slanja kruzne poruke.

0 comments:

Post a Comment